Blog

 1. Style een Babyshower in 5 eenvoudige stappen

  Style een Babyshower in 5 eenvoudige stappen

  Je wilt een baby shower organiseren voor je beste vriendin, zus of dochter. Super leuk, maar hoe doe je dat? In 5 eenvoudige stappen laten we je zien hoe je een perfect gestylde baby shower kunt realiseren, die nog lang in het geheugen van de mommy to be en de gasten blijft zitten.  Lees meer »
 2. Prosecco Pong: Het nieuwe Bierpong!

  Prosecco Pong: Het nieuwe Bierpong!

  Bijna iedereen kent het wel: Beer pong. Een leuk drankspel voor het uitgaan of op feestjes. Maar nu is er een nog leukere variant, namelijk prosecco pong! Het idee is hetzelfde, maar in plaats van de iconische rode cups, wordt dit spel gespeeld met fancy glazen gevuld met prosecco of andere bubbels. Ideaal om te spelen op een meidenavond, vrijgezellenfeestje of met oud & nieuw.

  Lees meer »
 3. Tips voor een magisch unicorn feestje

  Tips voor een magisch unicorn feestje

  De trend van de unicorn bestaat al een tijdje en deze trend zal zich ook in 2018 blijven voortzetten.

  Iedereen weet inmiddels hoe een eenhoorn er eigenlijk uit zou moeten zien, een fabeldier in de gedaante van een paard met gespleten hoeven, een geitenbaard, de staart van een leeuw en een lange, rechte schroefvormige hoorn op het voorhoofd.

  Vooral tijdens een feestje met als thema Unicorn & Rainbows kun je helemaal uit je dak gaan.

  Denk hierbij aan de mogelijkheden die je hebt voor je traktaties, een unicorn taart, regenboog cupcakes, een candy table met snoepjes in alle kleuren van de regenboog.

  Je kunt voor de regenboog kleuren de keuze maken uit felle kleuren of juist pastelkleuren, dus voor ieder wat wils.

  Lees meer »
 4. Hello world!

  Hello world!

  Bij het organiseren van een babyshower komt nog wel het een en ander kijken.

  Met het Hello World thema wordt het je wel erg makkelijk gemaakt. Deze prachtige serie in mintgroen en rose gold foil heeft alles wat je nodig hebt voor een baby shower of gender reveal party. Zo zijn er bijvoorbeeld uitnodigingen in wolk vorm met prachtig gekalligrafeerde letters in rose gold foil, bordjes, bekertjes, cupcake toppers en een prachtig alternatief gastenboek. Kortom alles om de perfecte sweet table of snoeptafel te maken. 

  Lees meer »
 5. Heel Holland "bakt" deze winter een vogelvoedertaart

  Heel Holland "bakt" deze winter een vogelvoedertaart

  Vorige week kwam mijn vriendin Jacobien bij me langs met het idee een taart te maken. Dit keer geen gewone taart, maar een taart speciaal voor vogeltjes. Ik was meteen razend enthousiast, vooral na een heel seizoen Heel Holland bakt. Met de feestdagen voor de deur was dit een goed alternatief om de calorieën te ontzien, maar toch een taart te maken. Het is daarbij nog eens erg leuk om vanuit het raam de vogeltjes te zien smullen van hun sweet table.
  Wat heb je nodig voor een drie laags taart en 6 cupcakes:

  Materiaal:

  • taartvorm Ø 25 cm
  • tulbandvorm Ø 22 cm
  • leeg mona toetje beker
  • siliconen cupcake vormpjes
  • magnetronschaal
  • lepel of vork om te roeren
  • snijplank of vetvrij papier
  • spuitzak
  • kartelspuitmondje

  Ingrediënten:

  Lees meer »