Taartplateaus

Heb je uren in de keuken gestaan om een prachtige taart te maken? Laat je taart tot zijn recht komen op een mooi taartplateau! Een taartplateau of taartstandaard is een ideale manier om jouw bruidstaart, dripcake of verjaardagstaart aan je gasten te presenteren. Met een taartplateau zet je de puntjes op de “i”: je gasten zullen niet om je prachtige creatie heen kunnen. Elk soort baksel heeft natuurlijk een ander soort plateau nodig, en daarom hebben we bij Sweetfoodstyling plateaus in het assortiment voor verschillende soorten bakcreaties. Heb je een normale taart, cupcakes of donuts gebakken? Voor elk soort baksel hebben wij de ideale standaard!

 • Taart plateaus
  Bij ons vind je een selectie van de mooiste taartplateau's voor het serveren van taart, cake, macarons, cakepops, koekjes en cupcakes. Wij hebben taartplateau's van o.a. Miss Etoile.
 • Cupcake plateaus
  Als je een high tea organiseert of een sweet table wilt maken, staat het mooi als je de cupcakes of lekkernijen presenteert op een cupcake plateau. Het zorgt niet alleen voor diepte op het buffet, maar je kunt ook nog eens meer kwijt op minder ruimte.
 • Etagères
  Wil je een sweet table maken en heb je iets minder ruimte, of wel genoeg ruimte, maar juist heel veel gasten, dan zijn etageres een uitkomst. Je creëert diepte en hoogte in je buffet en kunt op deze manier veel meer hapjes of cupcakes kwijt.
 • Donut standaard
  Gebruik een donut standaard voor een hippe presentatie van donuts. Donuts zijn niet meer weg te denken op een feestje of bruiloft. Je ziet soms een complete donutwall. Ook geen wonder natuurlijk, omdat je donuts in allerlei kleuren en smaakjes kunt krijgen. Je kunt ook naturel donuts gebruiken en je gasten zelf een topping uit laten kiezen. Wat is er dan ook leuker om een donut standaard toe te voegen aan je buffet voor je feest.