Decoratie

Decoratie: naast eten en drinken het belangrijkste onderdeel van je feest. Want met decoratie wordt de boel pas echt feestelijk! Dompel jezelf onder in ons assortiment aan feestdecoratie en maak je feest compleet. Denk hierbij aan backdrops, feesthoedjes, lampionnen, tassel slingers, ballonnen, goodiebags, lint, pompons, noem maar op. We hebben zelfs materiaal voor een photobooth en pinata’s, dus leef je uit! Of je nu een bruiloft of een babyshower, kinderfeestje of andere gelegenheid organiseert: Sweet Food Styling heeft decoratie voor elk soort feest!
 • Backdrops
  Bij Sweet Food Styling hebben we allerlei soorten backdrops in het assortiment, waardoor er voor elke gelegenheid mooie backdrops te vinden zijn.
 • Ballonnen
  Naast de standaard en hippe confetti ballonnen hebben we bij Sweet Food Styling ook ballonnen in bijzondere vormen en woordballonnen in ons assortiment.
 • Ballonnenboog
  De trend van dit moment, de ballonnenboog of balloonarch! Je bent ze vast al tegengekomen op social media en dat is natuurlijk niet zo vreemd, want ze geven een ultiem feestelijke uitstraling. Daarbij zijn ze ook eenvoudig te maken met onze ballonnenboog kits. Ballonnen in verschillende kleuren en maten maken de perfecte organische ballonnenboog.
 • Confetti
  Confetti, het geeft wat troep - maar oh, wat is het leuk! Sweet Food Styling heeft niet alleen de standaard confetti, maar ook confetti in verschillende kleuren, bijvoorbeeld zachte pasteltinten en verschillende vormen.
 • Feesthoedjes
  Kartonnen feesthoedjes zijn niet alleen meer in effen kleuren te verkrijgen: koop ze nu ook met glitters en andere soorten tierelantijnen. Daar wordt de boel nog feestelijker van!
 • Feestpakketten
  Heb je weinig tijd om feestdecoratie uit te zoeken? Dan zijn onze feestpakketten een uitkomst voor jou! We hebben verschillende decoratie pakketten om jouw babyshower, cakesmash of feestje te decoreren.
 • Photobooth
  Maak eenvoudig en voordelig je eigen photo booth met de mooiste backdrops en instagram frames. Het huren van een photo booth is nu overbodig!
 • Tekstborden
  Tekstborden leuken de boel net een beetje op. De teksten op tekstborden zijn vaak inspirerende quotes, maar bij Sweetfoodstyling hebben we tekstborden in het assortiment die speciaal geschikt zijn voor feestdecoratie. Wat dacht je van een leuk houten tekstbord met ‘Candy Bar’ om boven je sweet table te hangen of erop neer te zetten.
 • Verlichting
  De sfeer op een feestje of tijdens een etentje wordt mede bepaald door de verlichting. Decoreer de eettafel of de ruimte met de juiste verlichting om een feestelijk geheel te krijgen.