Over ons

SWEET FOOD STYLING

de online shop voor de leukste styling producten voor eten en drinken.De drijvende kracht achter deze website is Mirjan Poelstra. Ze begon haar carriere op de bakkerij-en horecavakschool te Leeuwarden. Zij heeft in een aantal bakkerijen gewerkt en op deze manier haar passie voor pattiserie kunnen ontwikkelen. Echter, aangezien bakker geen geaccepteerd beroep voor vrouwen was, besloot Mirjan om een andere weg in te slaan op zoek naar een nieuwe passie. Ze koos voor de weg van management en organisatie. In deze tak heeft zij verschillende beroepen mogen uitoefenen. Zo is zij onder andere actief geweest in het bedrijfsleven en in de fashion wereld. Na een heftige periode in haar leven besloot zij dat zij echt iets wilde doen wat haar voldoening gaf. Iets wat de door haar geleerde facetten allemaal bij elkaar zou kunnen brengen. Dat was het begin van Sweet Food Styling.


Wat in de shop begon met de verkoop van de leukste en hipste artikelen voor het aankleden van je tafel voor een feestje, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste webshops van Nederland met artikelen voor het stylen van events, bruiloften, feesten en babyshowers. 


Wij volgen de trends in de hele wereld en zorgen dat we jullie met onze producten kunnen voorzien van de meest trending producten.