Snoeptafels

Een snoeptafel, sweet table of candy table is niet meer weg te denken bij een bruiloft of themafeest. Een sweet table is een tafel vol met verschillende zoetigheden als snoep, taart en cake, allemaal in leuke potjes en zakjes gepresenteerd. Je kunt natuurlijk een complete candy table laten verzorgen, maar nog leuker is het om er zelf een samen te stellen! Met ons assortiment aan schalen en jars, snoeppotten, zakjes, schepjes en verschillende kits stel je de snoeptafel helemaal naar jouw wens samen. Een candy table staat vol lekkernijen en is ook nog eens een lust voor het oog. Combineer je snoeptafel met mooie feestdecoratie en je gasten zullen zich jouw evenement nog lang blijven herinneren. Weet jij al wat er op je sweet table komt te staan?

 • Glazen snoeppotten
  Glazen snoeppotten met deksel en apothecary jars op voet in diverse uitvoeringen. Groot assortiment van klein tot groot.
 • Schalen en Jars
  Schalen en jars zijn ideaal om je snoep of lekkernijen te presenteren tijdens een verjaardagsfeest of bruiloft. Perfect voor een kinderfeestje of een feest met veel gasten.
 • Schepjes en Tangen
  Als je een snoeptafel maakt, dan mogen leuke schepjes en tangen om het snoep mee op te scheppen natuurlijk niet ontbreken. In ons assortiment zitten snoepschepjes in verschillende kleuren: match het schepje met de kleur van de snoepjes op de snoeptafel!
 • Zakjes
  Hippe traktatie zakjes, gekleurd, effen of met patroon. Perfect voor jouw candy buffet!
 • Candy Buffet Kits
  Bestel een kant en klare candy buffet kit, inclusief snoep, schalen, schepjes en zakjes. Een complete snoeptafel voor verjaardag of bruiloft.
 • Buffet decoratie kits
  Laat aan je gasten zien wat je allemaal voor lekkernijen op je buffet hebt staan. Een decoratie kit geeft voor je gasten duidelijkheid en staat ook nog eens super decoratief.
 • Eyecatchers
  Hoe leuk is het om voor je feest, bruiloft of kinderfeestje een blikvanger te hebben. Deze eyecatchers zullen je gasten het feestje niet snel doen vergeten. Een heuse popcornkraam, een snoepwinkel of een bloemenslinger. Ze geven je feest net dat ene beetje meer.
 • Uitdeelcadeautjes
  Uitdeelcadeautjes en favors zijn kleine cadeautjes, snoepjes of een attentie die je aan je gasten kunt meegeven, als bedankje voor hun aanwezigheid. Gebruik hiervoor onze goodiebags of zakjes passend bij je thema.