Party

 • Pastel Party
  Als je fan bent van pasteltinten dan is dit Pastel thema perfect voor jouw feestje. Bordjes in regenboog vorm, ballonnen gevuld met pastel confetti en een pastelkleurige donut wall maken je feestje helemaal compleet.
 • Mermaids
  Versier je taart of cupcakes met geweldige mermaid toppers, de tafel met zeemeermin en schelpenbordjes, servetten in de vorm van een schelp en de kamer of achtergrond van je sweet table met een prachtige glinsterende slinger in mermaid style met schelpjes zeemeerminnen en glitter letters. Waan je in het sprookje van 'De kleine zeemeermin' van de schrijver Hans Christian Andersen.
 • Rainbow & Unicorns
  Laat je meeslepen in de wereld van de magie. Tover een ruimte om in de wereld van Regenbogen en Eenhoorns. Eenvoudig een tafel dekken in unicorn style en de ruimte versieren met bijpassende slingers en ballonnen en je waant je in de wereld van de Unicorns. Je gasten zullen dit sprookjesachtige feestje niet snel vergeten.
 • Flamingo
  Flamingo's zijn er in verschillende kleuren, van lichtroze, roze tot koraal. Zo hebben wij alles voor een geslaagd Flamingo feest. Het mag allemaal lekker uitbundig dus je kunt met de versiering helemaal los gaan. Zoals het spreekwoord luidt: Be a Flamingo in a flock of pigeons.
 • Dino Roarsome
  De leukste versiering voor een Dino feestje!
 • Iridescent
  De trendkleur van nu! Iriserende kleuren zijn het beste te omschrijven als 'de kleuren van de regenboog', zoals je ze bij parelmoer of bij zeepbellen ziet. Door de schittering van deze kleuren heb je direct een super feestelijk effect. Ook kun je deze kleur bijna bij iedere andere kleur combineren. Geef je unicorn, mermaid of huwelijksfeest een magische uitstraling met toevoeging van dit iriserende thema.
 • Eerste Verjaardag
  Hoera, je kind wordt 1 jaar! De 1e verjaardag wil je natuurlijk op een bijzondere manier vieren. Ballonnen, een smashcake, slingers en een mooie taart. Speciaal voor de eerste verjaardag hebben wij leuke feestartikelen, zodat jij de momenten van deze dag fotoproof kunt vastleggen.