Onze favo folieballonnen

Onze favo folieballonnenFolieballonnen kunnen eigenlijk niet meer ontbreken aan het perfect gestylde feestje. Doordat de meeste folieballonnen groot zijn, vallen ze direct op in je feestversiering. Een echte eye cather voor jouw thema party dus. We like!Wij geven je in deze blog wat party inspo voor het gebruik van folieballonnen en zetten onze favo folies voor je op een rijtje!
1. Gepersonaliseerde folieballonnen

 

Maak jouw feestje persoonlijk! Kies bijvoorbeeld voor de leeftijd van de jarige of de naam van een pasgeboren kindje. Gaan er bepaalde kreten of leuzen in de rondte in jouw vriendenkring? Bestel jouw letters en/of cijfers dan voor gegarandeerd succes!

 

letter ballonnen               Cijfer folieballonnen

 

2. Folieballonnen als backdrop

 

Maak een mooie backdrop boven jouw sweet table of tegen een muur en zorg voor een instawaardig geheel. Jouw gasten zullen niet meer weg te slaan zijn bij deze backdrop! Wij hebben drie kant-en-klare woorden voor een backdrop: baby, happy birthday en love. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen woorden en/of cijfers te bestellen.

 

3. Super shape it up!

 

Super shape folieballonnen zijn lekker groot en je maakt meteen een bold statement voor jouw thema met deze ballonnen! Wanneer je bijvoorbeeld een babyshower organiseert, kan de regenboog een leuke aanvulling op je thema zijn. Houd je een kinderfeestje met een bepaald kleuren of dierenthema? Kies dan voor de flamingo, de poes, krokodil of het circuspaard.

 

flamingo folieballon

 

4. Folieballonnenmix

 

Kan je (net als wij) niet genoeg krijgen van folieballonnen en wil je het liefst een mooie mix voor je party? Kies dan voor een van onze folieballonnenmixen. Superschattige pastelkleurtjes of toch de sterren set? The sky is the limit.

 

folieballonnen pastel candy

folieballonnenmix sterren gepersonaliseerd

 

 

 

Tip van Mirrie

 

De ballonnen zijn op te vullen met helium, maar ze zijn ook prima te vullen met lucht. De tweede optie is een stuk goedkoper. Wil je toch dat leuke zwevende effect? Hang de ballon dan op aan een doorzichtig draadje of gebruik dubbelzijdig tape. Easy does it ;) Bovendien blijft de ballon in beide gevallen zeker een week gevuld.

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden over de hippe folieballonnen? Neem dan snel een kijkje in ons folieballonnen assortiment!