Een 21 diner om nooit te vergeten

Een 21-diner om nooit te vergeten

Geef je een 21-diner of ben je er een aan het organiseren? Zorg dat het een diner wordt om nooit te vergeten. 21-diner Het geven van een 21-diner is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Steeds meer studenten geven een diner ter ere van hun 21ste verjaardag. Veel twintigers wonen niet meer thuis, zijn gaan studeren in een andere stad dan waar hun ouders wonen en hebben veel nieuwe vrienden gekregen.

Een 21-diner wordt georganiseerd in het ouderlijk huis, waarbij zowel vrienden van voor de studententijd als vrienden uit de studententijd worden uitgenodigd. Een 21-diner is mooie manier om je vrienden aan elkaar voor te stellen en nieuwe vrienden een kijkje te laten nemen in de omgeving waar je bent opgegroeid.
Van oorsprong worden 21-diners vooral gegeven binnen het verenigingsleven, waarbij dispuut of club worden uitgenodigd in het ouderlijk huis en daar samen met vrienden uit de middelbareschooltijd dineren. Tegenwoordig is het geven van een 21-diner echter voor bijna iedere student een must. Naast dat er wordt gedineerd, worden er door de ouders en verschillende vriendengroepen speeches gegeven tussen de gangen door, wordt er een 21-boek (een boek vol herinneringen met en aan de jarige) overhandigd aan de jarige en worden er gedenkwaardige cadeaus gegeven. Tijdens het diner worden er vaak wat openbaringen over de jarige gedaan waarvan ouders geen weet hebben, een hoop gelach gegarandeerd. Een 21-diner is bovendien niet compleet zonder een stapavondje in de kroegen waar de eerste dronken avonden werden beleefd.

Happy 21st Birthday slingerPastel bekertjes hip hip hoorayVersiering voor jouw 21-diner

Bij een 21-diner hoort natuurlijk een geweldige versiering! Bij Sweet Food Styling hebben we een groot assortiment aan artikelen die je kunt gebruiken voor een prachtige tafelschikking of versiering. Het geven van een diner voor zoveel genodigden vergt nogal de nodige organisatie, maar met 21-diner artikelen uit ons assortiment heb je de aankleding van het diner in een mum van tijd geregeld. Wat dacht je van mooie verlichting boven de tafel of mooie plaatskaarten om de gasten aan te geven waar ze zitten (tip: schrijf op de achterkant van het kaartje een andere naam en switch halverwege het diner van plek!). Ook prachtige ballonnen en waaiers maken de aankleding van je 21-diner compleet. Wil je je gasten nu nog iets meegeven waardoor ze je 21-diner nog lang zullen blijven herinneren? We hebben leuke goodiebags waar je een mooi aandenken in mee kunt geven.