Stationary

Van al die leuke stationary artikelen word je toch hebberig? Sweet Food Styling is het juiste adres voor het vinden van de perfecte gastenboeken, plaatskaarten, menukaarten, games, ansichtkaarten, kaarthouders, stickers, labels, postboxen, bakers twine, ponsen, mini wasknijpertjes en vloeipapier. Of je nu gaat trouwen of een verjaardagsfeest of 21-diner geeft, met deze stationary artikelen zet je de puntjes op de i. Stationary is ook geschikt om leuke cadeaus mee in elkaar te knutselen, zoals een 21-boek voor de jarige. Plak mooie herinneringen in en versier deze extra leuk met stationary!
  • Spelletjes
    Spelletjes zijn een leuk element op een feest. Het is een makkelijke en luchtige manier om je gasten te entertainen en het zorgt voor de grootste lol. Het is een leuke onderbreking van het programma dat wellicht veel bestaat uit eten en speeches. Zorg ervoor dat jouw gasten, van groot tot klein, niet verveeld raken op jouw feest. Originele spelletjes zijn altijd het leukst en zorgen voor een rustmomentje of juist actie bij je gasten, wat jij wilt! Spelletjes zijn natuurlijk altijd goed voor de kleine gasten, maar ook volwassenen kun je er groots plezier mee doen.
  • Postboxen
    Je wilt natuurlijk niet dat enveloppen en kaarten kwijtraken, daarvoor zijn deze decoratieve postboxen handig. Zet de box op een tafel waar de gasten hun cadeaus afgeven.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ster sticker rond 12 stuks
    Vanaf € 1,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren