Babyshower

Als je een babyshower wilt organiseren moet je aan veel dingen denken. Je wilt hapjes, een taart met mooie topper, versiering en een cadeautje voor de Mummy to be. Met onze thema's met de leukste versiering heb je in no time je babyshower perfect gestyled.
 • Hello Baby
  Neutrale babyshower collectie in aardetinten. Eco-Friendly
 • Baby in Bloom
  Baby in Bloom is een prachtig babyshower thema in rosé goud, lichtroze en peach. In dit thema vind je alle producten die je nodig hebt om een gave babyshower te organiseren. 
 • Botanical Baby Shower
  Wil jij een gender neutrale Baby shower organiseren voor je zwangere vriendin of familie? Dan is dit Botanical Baby shower thema perfect om de MOM to be mee te verrassen. Dit botanische baby shower thema bestaat uit de leukste decoratie in groen en wit tinten en er zijn veel houten materialen gebruikt. Een prachtig thema voor een natuurlijke hippe look.
 • Twinkle Twinkle
  Alles wat je nodig hebt voor een prachtige rose gouden Baby shower vind je in dit thema Twinkle Twinkle Little star. Een prachtige kit voor een ballonnenboog die jezelf eenvoudig maakt, baby advieskaarten, bekertjes, taarttoppers en slingers. Laat die little star maar weten dat hij/zij meer dan welkom is.
 • Oh Baby!
  Een baby shower organiseren was nog nooit zo eenvoudig met de Oh Baby collectie van Ginger Ray! De mooiste decoratie, taart- en cake toppers, gastenboek, spelletjes en cadeautjes voor de mum to be in goud en wit tinten. Alles voor een chique boho sfeer.
 • Gender Reveal Pink and Navy
  Een prachtig thema in lichtroze en donkerblauwe kleuren, afgewerkt met gouden details. Perfect voor een baby shower of Gender Reveal feest. Combineer de mooiste decoraties voor een onvergetelijk feest.
 • Babyshower roze
  Ga jij een babyshower organiseren voor een girl mom to be? Decoreer de kamer of ruimte dan met deze speciale roze babyshower versiering. Je vindt hier de leukste roze decoratie, babyshower spelletjes en babyshower cadeautjes voor een onvergetelijke babyshower.
 • Babyshower blauw
  Ga jij een babyshower organiseren voor een boy mom to be? Decoreer de kamer of ruimte dan met deze speciale blauwe babyshower versiering. Je vindt hier de leukste blauwe decoratie, babyshower spelletjes en babyshower cadeautjes voor een onvergetelijke babyshower.