Blog

 1. De leukste ideeën om Valentijnsdag thuis te vieren

  De leukste ideeën om Valentijnsdag thuis te vieren

  De leukste ideeën om Valentijnsdag thuis te vieren

  Valentijnsdag is de dag van de liefde en is een geweldige gelegenheid om je geliefde te verrassen met iets speciaals. Hoewel een uitje naar een restaurant of een weekendje weg ideaal zou kunnen zijn, is het natuurlijk ook mogelijk om het op een voordeliger manier thuis te vieren.

  Thuis vieren biedt niet alleen een intieme sfeer, maar stelt je ook in staat om creatief te zijn zonder je zorgen te maken over de kosten.

  Hier zijn 10 ideeën voor een betaalbare en toch onvergetelijke Valentijnsdag.

   

  1. Culinair Avontuur: Liefde door de Maag

  Een romantisch diner hoeft niet duur te zijn. Overweeg om samen een zelfgemaakte pizza of pasta te maken. Deze gerechten zijn niet alleen budgetvriendelijk, maar ook leuk om samen te bereiden. Dek de tafel met mooi serviesgoed en bestek. Versier de tafel met kaarsen en bloemen. Serveer het eten met wijn en zet zachte muziek op.

  Lees meer »
 2. Glühwein recept

  Glühwein recept

  Recept Glühwein

   

  Het perfecte drankje voor de koude winterdagen is glühwein. Na een koude wandeling of een flinke maaltijd is een glas glühwein heerlijk. En het goede nieuws is dat het helemaal niet moeilijk te maken is en dat je de smaken precies kan aanpassen naar je eigen voorkeur. Met onderstaand recept verras jij vrienden en familie met een heerlijk winterproof drankje, maar eerst een paar tips & tricks.

   

   

   

   

  Wijn is uiteraard de basis van je recept, maar het hoeft niet de duurste of beste fles te zijn. Een gedeelte van de smaak van de wijn gaat namelijk verloren wanneer deze wordt verwarmd. Daarnaast overheersen de smaken van de ingrediënten die je later zelf toevoegt. Het leuke hieraan is dat je zelf kan bepalen hoe jij je glühwein op smaak wilt brengen en hoe

  Lees meer »
 3. 7 Tips voor het maken van een ballonnenboog

  7 Tips voor het maken van een ballonnenboog

  7 Tips voor het maken van een ballonnenboog

  Als je een feestje geeft kun je er bijna niet meer omheen. Een ballonnenboog is inmiddels een essentieel decoratie item geworden. Dit is natuurlijk niet zo verwonderlijk, omdat je met weinig middelen al een heel groot effect kunt creëren. In dit geval geven we je tips voor een organische ballonnenboog en laten we de traditionele strakke boog even achterwege.

   

   

   

  Hoe kan je zelf een ballonnenboog maken

  Heb jij nog nooit een ballonnenboog gemaakt? Lees dan deze tips en het zal je verbazen hoe eenvoudig het is om zo'n pronkstuk in elkaar te zetten.

   

  1 Denk out of the box

   

  Denk out of the box, hiermee bedoelen we dat je je geen zorgen hoeft te maken dat de boog precies ergens tussen moet passen, zoals bij de traditionele bogen, waarbij de ballonnen precies aan steunen moeten worden bevestigd.

  Het voordeel van een organisch

  Lees meer »
 4. Onze favo folieballonnen

  Onze favo folieballonnen

  Onze favo folieballonnen  Folieballonnen kunnen eigenlijk niet meer ontbreken aan het perfect gestylde feestje. Doordat de meeste folieballonnen groot zijn, vallen ze direct op in je feestversiering. Een echte eye cather voor jouw thema party dus. We like!  Wij geven je in deze blog wat party inspo voor het gebruik van folieballonnen en zetten onze favo folies voor je op een rijtje!
  1. Gepersonaliseerde folieballonnen

   

  Maak jouw feestje persoonlijk! Kies bijvoorbeeld voor de leeftijd van de jarige of de naam van een pasgeboren kindje. Gaan er bepaalde kreten of leuzen in de rondte in jouw vriendenkring? Bestel jouw letters en/of cijfers dan voor gegarandeerd succes!

  &

  Lees meer »
 5. Vijf leuke gender reveal ideeën

  Vijf leuke gender reveal ideeën

  Vijf leuke gender reveal ideeën

  Heb jij binnenkort een gender reveal party gepland, maar weet je nog niet hoe je de reveal wilt aanpakken? Wij zetten een aantal leuke, creatieve ideeën voor het onthullen van het geslacht van jouw kleintje op een rijtje.

  1. Mega gender reveal ballonnen met gekleurde confetti

  Wij zijn fan van deze optie, omdat het heel gemakkelijk is en tegelijkertijd ook super feestelijk! De grote ballonen zijn 90 cm en zorgen dus gegarandeerd voor een mooie insta-proof foto. De ballon is zwart van de buitenkant en gevuld met roze of blauwe confetti. Wij hebben twee soorten gender reveal ballonnen in ons assortiment: de “Boy or Girl?” en de

  Lees meer »
 6. De Jungle babyborrel van Channah Koerten

  De Jungle babyborrel van Channah Koerten

  De Jungle babyborrel van Channah Koerten 

  Eindelijk was het zover, de babyborrel van Tiger Travis, de zoon van Channah Koerten en Quentin Jarret! Wie kent ze niet, het koppel van Temptation Island VIP's. Ze werden al vrij vroeg in de serie naar huis gestuurd, omdat Channah zwanger was.

  Je zoon heet Tiger, wat is er dan leuker dan een babyborrel in Jungle thema te organiseren.
  Zo nam Norali Styling de complete organisatie en styling voor haar rekening. De taart en de sweets werden besteld bij Maria Sweet Cakery en de decoratie werd door Sweet Food Styling geleverd. Voor ons was dit inmiddels de derde opdracht voor Channah, na de levering van de producten voor de

  Lees meer »
 7. Een 21 diner om nooit te vergeten

  Een 21 diner om nooit te vergeten

  Een 21-diner om nooit te vergeten

  Geef je een 21-diner of ben je er een aan het organiseren? Zorg dat het een diner wordt om nooit te vergeten. 21-diner Het geven van een 21-diner is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Steeds meer studenten geven een diner ter ere van hun 21ste verjaardag. Veel twintigers wonen niet meer thuis, zijn gaan studeren in een andere stad dan waar hun ouders wonen en hebben veel nieuwe vrienden gekregen.

  Een 21-diner wordt georganiseerd in het ouderlijk huis, waarbij zowel vrienden van voor de studententijd als vrienden uit de studententijd worden uitgenodigd. Een 21-diner is mooie manier om je vrienden aan elkaar voor te stellen en nieuwe vrienden een kijkje te laten nemen in de omgeving waar je bent opgegroeid.
  Van oorsprong worden 21-diners vooral gegeven binnen het verenigingsleven, waarbij dispuut of club worden uitgenodigd in het ouderlijk huis en daar samen met vrienden uit de m

  Lees meer »
 8. Kniepertjes recept

  Kniepertjes recept

  Recept voor de lekkerste Kniepertjes

  Je kent ze waarschijnlijk wel,  de heerlijke krokante wafels gebakken met een wafelijzer in de periode rond Oud en Nieuw. 

  Deze wafels die rond de jaarwisseling worden gebakken hebben in iedere windstreek hun eigen naam. Zo worden ze bij ons in Drenthe Knieperties genoemd, in Groningen Knieperties en in Twente Knieperkes.

  Wat mij vooral bijstaat is dat het vroeger nogal een happening was. Zo kwamen buren bij elkaar om samen een middag deze wafels te bakken, dit kwam vooral omdat je er wel even zoet mee bent om ze te bakken en kon er direct even bijgepraat worden. Tegenwoordig heb je natuurlijk betere ijzers en gaat het ook wat sneller. 
  Je hebt 2 soorten wafels, de rolletjes, deze worden gegeten vanaf het nieuwe jaar, in de winkels kun je deze vinden onder Vegter's rolletjes. De betekenis hiervan is dat het nieuwe jaar nog niets heeft onthuld en het nog een verrassing is wat he

  Lees meer »
 9. Cake smash

  Cake smash

  Cake smash

  Organiseer een cake smash voor de eerste verjaardag van je kindje! Als (kersverse) ouder ben je natuurlijk apetrots op je kroost en wil je alle belangrijke momenten vastleggen. Een cake smash is dé manier om de eerste verjaardag van je zoon of dochter op een onvergetelijke manier te vereeuwigen.

  Cake smash?

  De cake smash trend is overgewaaid uit Amerika en wordt in Nederland, net zoals de babyshower, steeds populairder. Een cake smash is een fotoshoot ter gelegenheid van de eerste verjaardag van je kind waarbij alles uit de kast wordt getrokken: de shoot is een groot feest! Bij een cake smash horen ballonnen en slingers (vaak in roze of blauw), een leeftijdsslinger, een taart en natuurlijk ee

  Lees meer »
 10. Sinterklaas Freakshake recept

  Sinterklaas Freakshake recept

  Freakshakes, je bent ze vast al eens een keer op social media tegengekomen, de over the top gedecoreerde milkshakes. Milkshakes in de meest uiteenlopende smaken en versierd met donuts, koekjes en sprinkles.  Oorspronkelijk komt de freakshake uit Australië en is bedacht door Anna Petridis, maar is inmiddels ook overgewaaid naar Europa. Zo is in Nederland de Cornerbakery o.a. in Amsterdam zeer geliefd bij influencers om een mooie foto te maken met de meest fascinerende freakshakes.

  Speciaal voor Sinterklaas hebben we een freakshake recept voor je om heerlijk van te smullen, als je tenminste van ijs en chocolade houdt. Eigenlijk is dit niet een echte freakshake, omdat in ons recept het ijs niet in de blender gemengd wordt met de smaakstoffen. Voor ons kan hij er echter prima mee door als freakshake, beter gezegd zou dit dus een freak icecream moeten heten.

  Wat heb je nodig per glas

  • - Een mason jar glas voor het
  Lees meer »
Pagina