Eten

Eten doen we allemaal graag. Op een feest mogen we lekker genieten en is het leuk om het eten nét iets mooier te presenteren. Een mooie presentatie maakt de eetbeleving net iets leuker. Heb je een bruiloft, babyshower, verjaardagsfeest of heb je gewoon wat te vieren en heb je een etentje met vrienden? Bij Sweet Food Styling hebben we een groot assortiment aan van alles wat met het presenteren van eten te maken heeft: bordjes, bestek, servetten, tafelkleden, popcorn bakjes, taartdozen, food cups, food toppers, ball mason jars en serveerschalen. En het fijne? Je hoeft niets af te wassen: kun je net iets langer onbezorgd genieten op je feest!
 • Bordjes
  Serveer je eten, hapjes of gebakjes op leuke bordjes of zet ze naast een buffet of sweet table zodat je gasten hun eten er zelf op kunnen opscheppen. Of je nu een themafeest, bruiloft, verjaardagsfeest, babyshower of 21 diner organiseert, voor elke gelegenheid zitten er geschikte, leuke bordjes in ons assortiment.
 • Bestek
  Heb je veel gasten op je feest en is er niet genoeg bestek? Of heb je gewoon geen zin in afwas? Onze vrolijke besteksetjes zijn dan een uitkomst! Het bestek is verkrijgbaar in verschillende printjes en kleuren zodat je het bestek helemaal op het thema van je feest af kunt stemmen.
 • Servetten
  Natuurlijk zijn servetten heel praktisch en kun je ze voor elke gelegenheid gebruiken, maar ze zorgen ook voor een extra leuke presentatie! Ga voor servetten in het thema van jouw feest en zorg daarmee voor die finishing touch. We hebben servetten in allerlei vormen, kleuren en soorten.
 • Tafelkleden
  Een mooi tafelkleed of loper doet heel veel voor de presentatie van je hapjes en taarten. Geef je een chic diner of heb je een themafeest? Een bijpassend tafelkleed maakt de aankleding van je feest helemaal af. Een tafelkleed is functioneel, maar zorgt gelijk ook voor een mooie presentatie.
 • Popcorn bakjes
  Popcornbakjes in verschillende kleuren en printjes.
 • Food cups
  Op een feestje worden natuurlijk allerlei snacks gepresenteerd zoals chips, patat, nootjes en als het warm is gaat een ijsje er ongetwijfeld ook zekers goed in. Al deze bakjes en frietzakjes zijn niet alleen handig, maar zien er ook nog eens super hip uit.
 • Food toppers
  Met food toppers geef je je hapjes, cupcakes of taart een final touch.
 • Ball Mason Jars
  De enige echte Ball mason jars, verkrijgbaar bij Sweet Food Styling!
 • Serveerschalen
  Organiseer je een feestje of moet je de catering verzorgen voor een evenement, dan zijn hapjes schalen ideaal voor de presentatie van zoete of hartige hapjes.