De Jungle babyborrel van Channah Koerten

De Jungle babyborrel van Channah Koerten 

Eindelijk was het zover, de babyborrel van Tiger Travis, de zoon van Channah Koerten en Quentin Jarret! Wie kent ze niet, het koppel van Temptation Island VIP's. Ze werden al vrij vroeg in de serie naar huis gestuurd, omdat Channah zwanger was.

Je zoon heet Tiger, wat is er dan leuker dan een babyborrel in Jungle thema te organiseren.
Zo nam Norali Styling de complete organisatie en styling voor haar rekening. De taart en de sweets werden besteld bij Maria Sweet Cakery en de decoratie werd door Sweet Food Styling geleverd. Voor ons was dit inmiddels de derde opdracht voor Channah, na de levering van de producten voor de Gender Reveal party en de Babyshower

Kindertafel Channah Koerten Babyborrel

Jungle tafel babyborrel Channah Koerten

De aankleding van de jungle kindertafel

De kindertafel is gekozen voor een papieren tafelkleed met groene palmbladeren en een juten tafelloper. Uit de Go Wild serie van het merk Meri Meri hebben we de Tijgerbordjes gebruikt, ontzettend leuk voor een baby die Tiger heet! Voor de sweets op de tafel en op de zuilen hebben we gouden taartplateaus gebruikt in verschillende maten. Glazen flesjes met papieren rietjes met bamboo patroon en geweldig leuke servetjes in de vorm van een toekan. Voor het jungle effect zijn er veel groene slingers gebruikt met daartussen gouden beeldjes en schaaltjes voor een chique touch. 

Voor de kinderen was er een goodiebag gevuld met plak tattoos, jungle figuurtjes en slangen toeters. 

jungle party feest decoratiejungle feest decoratie

Channah Koerten babyborrel Tiger Travis