Vijf leuke gender reveal ideeën

Vijf leuke gender reveal ideeën

Heb jij binnenkort een gender reveal party gepland, maar weet je nog niet hoe je de reveal wilt aanpakken? Wij zetten een aantal leuke, creatieve ideeën voor het onthullen van het geslacht van jouw kleintje op een rijtje.

1. Mega gender reveal ballonnen met gekleurde confetti

Wij zijn fan van deze optie, omdat het heel gemakkelijk is en tegelijkertijd ook super feestelijk! De grote ballonen zijn 90 cm en zorgen dus gegarandeerd voor een mooie insta-proof foto. De ballon is zwart van de buitenkant en gevuld met roze of blauwe confetti. Wij hebben twee soorten gender reveal ballonnen in ons assortiment: de “Boy or Girl?” en de “Little Sister or Little Brother” variant. De tweede optie is natuurlijk hartstikke leuk wanneer je al een kleintje hebt en je deze graag bewuster maakt van het feit dat er binnenkort een broertje of zusje bijkomt.Boy or girl gender reveal ballon 

 Little brother or sister gender reveal ballon2. Gekleurde helium ballonnen

Hebben jullie wel zin in een dramatisch effect? Kies dan voor een grote doos met roze of blauwe helium ballonnen. Open de box en onthul het geslacht van jullie kindje. Wij hebben simpele gekleurde ballonnen, maar stiekem vinden wij onze folieballonnen net even wat leuker voor een gender reveal party. Kies jouw favo ballonnen in roze of blauw voor een super origineel gender reveal moment.
Tip van Mirrie: Zorg ervoor dat de ballonnen met een touwtje vastzitten aan de bodem van de doos, zodat ze niet verdwijnen in de lucht.roze hart folieballonnengender reveal boy or girl blauw en roze3. Gender reveal met eten – yum!

Een heerlijke manier om het geslacht van jouw baby te onthullen ;) Er zijn verschillende manieren om een gender reveal in eten te verwerken. Zo kan je kiezen voor een mooie taart met een blauwe of roze vulling. Wil je toch liever voor een Corona-proof optie gaan? Dan kan je ook cup cakes versturen naar je vrienden en familie: wauw-factor gegarandeerd!Gender reveal taart 

Gender reveal taart: Maria Sweet Cakery4. Roze of blauwe confettikanonnen


Een andere leuke manier om het geslacht van jullie wondertje bekend te maken, is met confettikanonnen. Bestel ‘m in roze of blauw en zorg voor een knallende onthulling: twist, pop & celebrate!

 gender reveal kanon blauw jongen 

 gender reveal confetti kanon roze meisje5. Pinata party

Zin in een mooie pinata als eye catcher op je gender reveal party? Kies dan voor onze rosé gouden pinata in de vorm van een vraagteken. Je krijgt een zakje met roze en blauwe confetti bij je aankoop. Wanneer jullie samen de pinata openslaan, komt de juiste kleur tevoorschijn. Benieuwd naar meer producten om jouw gender reveal feestje helemaal mooi aan te kleden? Neem hier dan eens een kijkje voor meer van onze producten.

Kom je er toch zelf niet helemaal uit? Wij vinden het altijd leuk om je van persoonlijk advies te voorzien.gender reveal pinata

5 leuke ideeen gender reveal